Zoom inn på de nye UiA-kartene

UiA har fått nye kart over campusene - både Campus Grimstad og Campus Kristiansand. Her kan du søke deg fram til møterommet du skal til - eller finne kontoret til en ansatt etter at du først har hentet det i Kompetansekatalogen, eller fått romnummeret direkte. Hjelp til selvhjelp for studenter, besøkende og ansatte. App fins også!

Her er vi inne i A- og D-blokka, i 3. etasje. Etasjevelger finner du nede til venstre i kartet. Du kan fremdeles zoome inn og ut på kartet. (Ikke på dette stills-bildet.)

Kartene finner du på www.uia.no - gå til "Om universitetet" og klikk deg inn på henholdsvis Campus Kristiansand eller Campus Grimstad.

Eller du kan gå rett inn på:

www.uia.no/kartkrs (Campus Kristiansand) eller

www.uia.no/kartgrm (Campus Grimstad)

Prøv kartet - det er fascinerende enkelt og opplysende.

- UiA har nå gått til anskaffelse av MazeMap, som er en kart og navigasjonstjeneste som skal hjelpe studenter, ansatte og besøkende å finne frem på UiA. Du kan søke opp rom og ressurser og se hvor de befinner seg, samt se hvordan du kommer deg til rommet, sier Paal Kulien, rådgiver for Eiendoms- og forretningsutvikling ved UiA.

Slik kan du bruke kartet:

• Du velger hvilken etasje du vil se med etasjevelgeren på venstre side og ved å klikke på ikonet med et sikte på kan du se hvor du selv befinner deg i kartet.
  • Hvordan komme deg fra der du er til dit du skal finner du ved å trykke på «veibeskrivelse».
  • I tillegg kan det være nyttig å vite at alle rom har lenker. Lenken til et rom finner du ved å trykke på «del» knappen. Lenker er nyttige for å ha med i for eksempel møteinnkallinger for å vise deltagerne hvor de skal møte opp.

MazeMap finnes også som app og kan lastes ned i Appstore og google play.

- Det vil kunne være en del barnesykdommer nå i starten, så ser du noe feil vil vi gjerne ha tilbakemelding slik at vi kan gjøre det bedre. Disse kan sendes til paal.kulien@uia.no», sier Paal Kulien.

Åpningsbildet på kartet. Du kan zoome inn og ut på kartet akkurat i det utsnittet du ønsker - om det er en bygning eller et område inne i en bygning. (Ikke på dette bildet.)