Valget avsluttes 3. juni

Tre midlertidig ansatte i undervisnings- og forskerstillinger kjemper om én ledig plass i universitetsstyret. Valget avsluttes 3. juni.

Profilbilder av kandidatene
KANDIDATENE: Stipendiat Kristine Engebretsen Illøkken (t.v.), stipendiat Andreas Waaler Røshol og stipendiat Anne Kirstine Munk Christiansen er kandidater til styreplassen for midlertidig ansatte i undervisnings- og forskerstillinger ved UiA. Valget starter tirsdag 26. mai.

Valgkretsen midlertidig ansatte i undervisnings- og forskerstillinger ved UiA har én styrerepresentant med to vararepresentanter som velges hvert år.

Kandidatene er:

Klikk på navnene og se hva de står for!

Selve valget holdes i perioden tirsdag 26. mai kl. 10.00 – onsdag 3, juni kl. 14.00. Funksjonstiden i universitetsstyret er fra 1. august 2020 – 31. juli 2021.

Stemmekretsen stemmer via universitetets valgsider.

Mer om valg på UiA