0
Hopp til hovedinnhold

Undersøkelse om smitterisiko ved UiA

Fredag 4. september får alle studenter ved UiA invitasjon til å delta i verdens første studie av smitterisiko ved undervisning på campus eller digital undervisning.

Foto av avstandsskilt i Vrimlehallen på campus.
Fredag 4. september mottar studenter 130 000 studenter i Norge invitasjon til å delta i en studie av smitterisiko i regi av Folkehelseinstiuttet og OsloMet. (Foto: Walter Wehus)

130.000 studenter i Norge inviteres til å delta i verdens første og største studie av smitterisiko ved undervisning på campus eller digital undervisning. 

Studien skal sammenligne smitterisiko blant studentene som får undervisning på campus og studentene som har digital fjernundervisning. Dette er en viktig problemstilling for både studenter og ansatte, og for å kunne vurdere hva slags tiltak som er aktuelle dersom smittetrykket i Norge øker.

Undersøkelsen vil innebære at studenter svarer på et kort spørreskjema flere ganger i løpet av semesteret.

Undersøkelsen gjennomføres i et samarbeid mellom OsloMet og Folkehelseinstituttet og er godkjent av regional etisk komite (REK ref. 172155). Som en ekstra oppmuntring trekkes det fem vinnere av et Universal gavekort på 1000 kroner blant dem som svarer.

Når du mottar e-post fra Nettskjema på fredag, klikk på lenken. Det tar bare 3 minutter å svare på spørsmålene.