0
Hopp til hovedinnhold

UiA-musikere samlet på Spotify

Nå kan du høre låter fra over hundre ulike utgivelser og aktører ved Institutt for rytmisk musikk på UiA. Spotify-spillelisten samler alt fra visesang til black metal, og inneholder musikk fra 25 år tilbake.

Simen Sandnes, foto
Alumn Simen Sandnes har satt sammen en felles spillelisten på Spotify, hvor du kan høre musikk av studenter, ansatte og alumni på UiArytmisk. Foto: Kameraworks

Listen inneholder musikk fra studenter, alumni og ansatte på Institutt for rytmisk musikk. Den er satt sammen av Simen Sandnes,  tidligere student ved instituttet og trommeslager i bandene Arkentype og SHINING. 

–  Jeg ble helt overveldet da jeg hørte låtene. Dette var musikk av ypperste kvalitet, og jeg ble stolt av den kvaliteten vi leverer, sier Sandnes som har satt seg som mål å høre på alle nye sanger som kommer inn på lista. 

Det strømmer nemlig jevnlig inn nye bidrag, og lista inneholder allerede over hundre låter. Musikken spenner fra visesang til black metal. 

Øyvind Nypan, universitetslektor på Institutt for rytmisk musikk er en av de ansatte som har en låt representert på lista. Han syns det er fint å presentere musikk sammen med studentene:

–   Det er et godt eksempel på at vi først og fremst er musikalske kolleger, uansett hvilken tittel vi har, sier Nypan. 

Hør hele lista her: