UiA-koret har plass til flere

UiA-koret under ledelse av Marianne Sødal Misje trenger flere røster.

Artikkelen er mer enn ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fjorårets sesong, som munnet ut i en "cross over-konsert" i Domkirka, ble en stor suksess. Over 400 personer satte pris på å få oppleve kvalitetsmusikk i ulike sjangre. Både W.A. Mozart og Duke Ellington ble framført av musikkstudenter og UiA-ansatte på samme kveld.

Inneværende år skal det arbeides mot en konsert der Messe i G-dur av Schubert og Meditatus, en jazzmesse av Jan Gunnar Hoff, skal framføres. Sistnevnte er prisbelønt jazzmusiker som også arbeider som professor i rytmisk klaver ved UiA. Han vil delta som solist og bandleder på sitt eget verk.

Dyktige unge instrumentalister, fra klassisk og rytmisk avdeling, vil også bli en naturlig del av denne konserten.

Stammen i koret er musikkstudenter, men alle som har korerfaring og behersker notelesing er hjertelig velkommen. Korøving skjer på mandager fra kl. 15 til 17 i K-bygget - sal 1.
Meld gjerne din interesse til harald.fjelde@uia.no