Tilgang til campus

Mandag 18. mai vil flere få komme tilbake til campus. Ansatte skal ha tillatelse fra sin fakultets-/avdelingsleder før man begynner arbeid på campus. Studenter som får slippe inn har fått e-post med beskjed.

Arbeidet er i gang med å planlegge undervisning og bruk av campusene til høsten.

Man skal også ha gjennomført smittevernskurs og gjort seg kjent med smittevernveilederen r. Studenter får tilgang til Gata på Campus Grimstad og Vilhelm Krags hall (vrimlehallen) og biblioteket på Campus Kristiansand. Studenter får smittevernkurset i Canvas, mens ansatte får det på Innaskjærs.

Undervisning i høstsemesteret

Målet er at studenter i alle emner skal ha tilbud om undervisning på campus til høsten, men ofte i kombinasjon med digitale undervisningsformer. Vi ber våre forelesere forberede sine undervisningsopplegg med dette i tankene. Se veileder for alternativer til oppmøtebasert undervisning.

Det er ganske sikkert at vi ikke kan ha store forelesninger på campus. Avstandsbestemmelsen på 1 meter vil trolig gjelde minst ut året, og det reduserer kapasiteten betraktelig i våre klasserom og auditorier. For eksempel vil kapasiteten i C2 035 i Grimstad reduseres fra over 300 til rundt 100 studenter.

Det jobbes nå med å legge høstens timeplaner på bakgrunn av dette. Samtidig er det startet et arbeid for å se om vi i tillegg til våre egne lokaler kan benytte lokaler utenfor campus.