Svarte skjermer og stengte dører 1. og 2. juli

Campus Kristiansand mister strømmen på ettermiddagen 1. og 2. juli fra klokka 17 til 21, og det betyr at bygningene blir utilgjengelige. Mer er stengt på onsdag enn torsdag. Samtidig blir datanettverket slått av på hele campus, men bare på onsdag 1. juli fra 17 - 21.

Svarte skjermer: Onsdag 1. og torsdag 2. juli blir skjermene svarte på Campus Kristiansand fra klokken 17. Planen er å koble på nettverket igjen klokken 21. På dagtid er alt oppe og går - og på Campus Grimstad er det ikke stengt i det hele tatt.

Nå er det viktig å huske at strømmen slås av klokka 17 begge dager, og blir slått på igjen i 21-tiden, etter planen.

Når store deler av datanettverket må kjøres ned, også trådløsnettet i deler av denne perioden, blir også studenthybler, Kunnskapsparken, Spicheren og andre rammet - men det er altså bare onsdag 1. juli at hele campus er berørt.

Campus Grimstad blir ikke direkte berørt, men noen datasystemer kan være utilgjengelige.

Åpent på hjemmebane og Campus Grimstad

- Går alt i svart også for de som sitter hjemme og jobber oppkoblet mot UiA?

- Om du sitter hjemme er det meste tilgjengelig, men det kan være systemer som har avhengigheter til noe på Campus Kristiansand som er nede, sier teamleder for UiAs datasenter, Helge Høynes.

Årsaken stil stansen er oppgraderinger og byggeaktivitet. Strømstansen blir gjort i samarbeid med Statsbygg. Dører, datanett og lys vil bli satt ut av spill, så når strømmen er borte vil campusbygningene være utilgjengelige.

Se under for hvilke bygninger som blir stengt på henholdsvis onsdag og torsdag.

Datasystemene vil bli tatt ned onsdag 1. juli klokken 17:00 - 21:00 for:

• Hele Campus Kristiansand
  • Studenthyblene
  • Kunnskapsparken
  • Spicheren
  • Naturmuseum og botanisk hage

Stengte dører på campusbygg onsdag og torsdag

Onsdag 1. juli fra 17:00 – 21:00 er disse bygningene på Campus Kristiansand stengt på grunn av strømstansen.

• Bygg A – Henrik Wergelands hus
  • Bygg B – auditorieblokka
  • Bygg C – Vilhelm Krags hall med tilliggende herligheter
  • Bygg D – Jørgen Aalls hus
  • Bygg E – Camilla Colletts hus
  • Bygg E – Kristian Schjelderups hus
  • Bygg F – Andreas Feragens hus

Torsdag 2. juli fra kl 17:00 – 21:00 er disse bygningene på Campus Kristiansand stengt på grunn av strømstansen. Da er også datanettverket nede i disse bygningene, naturlig nok.

• Bygg G – Kirsten Flagstads hus
  • Bygg H – Eilert Sundts hus