Suksess for Karrieredagen på Campus Kristiansand

28 bedrifter og opp mot 3000 studenter samlet seg i Vilhelm Krags hall og auditorier for presentasjoner og inspirasjon.

Artikkelen er mer enn ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fra Karrieredagen 2014 på Campus Kristiansand.

Karrieredagen 8. oktober ble arrangert av studentforeningen Mercurius i samarbeid med PWC, Evry og Nordea.

I hallen hadde hele 28 bedrifter satt opp sine stands for å få tak i nye medarbeidere, og de viste med all tydelighet at UiA-studenter er attraktive medarbeidere.

- Rundt 2-3000 studenter var innom i løpet av dagen. Utstillerne er også veldig godt fornøyd. Jeg har hørt ord som tidenes beste karrieredag, sier arrangementsleder Alexander Rønningen.

Skuespiller Robert Stoltenberg holdt en underholdende bedriftspresentasjon i auditorium Henrik Ibsen. Senere på dagen trakk langrennsløper Odd-Bjørn Hjelmeset fullt hus til sitt motivasjonsforedrag om hvordan han hadde gjort suksess i skisporet.

Tekst og foto: Olav Breen

Skatteetatens mann, Kai R. Moseid-Vårhus med Skatteetatens gullkiste.

Fra Karrieredagen 2014 på Campus Kristiansand.
Øivind Eskedal fra Kommunikasjonsavdelingen og Bente Guttormsen fra Personal- og organisasjonsavdelingen sto på stand for UiA.