Styreplass til Ingrid Lande Larsen

Stipendiat Ingrid Lande Larsen ved Institutt for ingeniørvitenskap vant kampen om universitetsstyreplass for vitenskapelige ansatte i undervisnings- og forskerstillinger.

Ingrid Lande Larsen, foto
I STYRET: Stipendiat Ingrid Lande Larsen.

Det er klart etter at stemmene ble talt opp tirsdag denne uka. Varaplassen gikk til stipendiat Mette Marie Næser Seldal ved Institutt for strategi og ledelse.

Mette Marie Næser Seldal, foto

Mette Marie Næser Seldal

Valgkretsen midlertidig ansatte i undervisnings- og forskerstillinger ved UiA har én styrerepresentant med vararepresentanter som velges for ett år av gangen. Ingrid Lande Larsen erstatter nå  universitetslektor Stine Øyna i universitetsstyret fra 1. august, mens Mette Marie Næser Seldal erstatter stipendiat Mahmoud Ramezani Mayiami og stipendiat Mehdi Ben Lazreg som begge har vært henholdsvis første og andre vararepresentant.

– Det er to særdeles dyktige kandidater som har stilt i valget. Jeg er overbevist om at de begge vil gjøre en god jobb i universitetsstyret. Gratulerer til begge, sier Anne Elizabeth Stie, leder i valgstyret ved UiA.

– Men samtidig er det ikke til å stikke under en stol at jeg gjerne skulle sett at det var flere kandidater som stilte. Vi har nå en varaplass om ikke er fylt opp. Kjønnsmessig er selvsagt også balansen ugrei. Jeg håper imidlertid at det både er flere kandidater og en bedre kjønnsbalanse i dette valget neste år, sier hun.

Se også:

Sunniva Whittaker blir ny rektor ved UiA