Studenter vant billetter til Palmesus

Fem heldige studenter får hver sin billett til Palmesus neste år etter å ha svart på spørreundersøkelsen om campus.

Bilde av plenen på campus Kristiansand.
Fem studenter får Palmesus-billetter av UiA.

– Vi har fått inn mange gode svar, og det er tydelig at studentene har mange meninger om hvordan fremtidens campus kan bli, sier Paal Kulien.

Han er leder for arbeidsgruppa som jobber med campusutviklingsplanen, som sendte ut spørreundersøkelsen tidligere i år.

Lokket med billetter

Svarene på spørreundersøkelsen blir nå gjennomgått, som en del av campusutviklingsplanen som skal vedtas neste år. UiA ønsket at så mange studenter som mulig skulle svare på undersøkelsen, derfor ble det lokket med fem billetter til Palmesus 2020.

Følgende studenter har vunnet billetter:

Sara Presterud

Markus Rød Låstad

Ingfrid J. Brune

Sander Thommesen

Helene Aa. Liseth

Stort og smått

– Forslagene som har kommet inn går både på store forandringer og mindre justeringer. Vi vil se på alle innspill som har kommet inn. Noen av forslagene kan vi gjennomføre med en gang, andre må vi ta på sikt, sier Kulien.

Fristen for å sende inn nye forslag gikk ut 22. november. Nå har arbeidet med å lage utkastet til campusutviklingsplanen begynt. Førsteutkast skal leveres i slutten av desember, og deretter skal det ut på høring i flere instanser fra januar til mars.

Les mer om arbeidet med campusutviklingsplanen: