Parkeringsinfo i studentkantina

I dag - torsdag 8. mars klokka 10:30 - 13:00 - er det stand i studentkantina - Kafe Kampus - Campus Kristiansand, for å informere om det nye parkeringsopplegget ved UiA.

Parkering - skilt med hvit P på blå bunn.
Elise Moland Hansen fikk parkeringsinfo, refleks og et drops for å sukre den nye parkeringsordningen med betalt dagsparkering av parkeringsinformatørene Elena Nyborg og Per Thomas Byrkjedal på standen i Kafe Kampus. Og så bor Elise så nær Campus Kristiansand at hun ikke kjører... Men det er greit å kjenne til parkeringsmulighetene likevel.

Det blir gitt ut giveaways som reflekser, bøffer osv.​ Noen trekk til å ha på sykkelsetet blir også delt ut - men de fungerer også som lue, om noen synes det passer bedre. :-)

Den nye parkeringsordningen med betaling og max 14 timers parkering blir innført fra andre halvdel av mars. Her sto det 15. mars - men det er ytterligere forskjøvet nå, først og fremst på grunn av leveransen av automater og skilting, og oppsettingen av dem.

Det kommer mer info neste uke, blant annet med bruksanvisning for appene fra Europark og Easy Park som skal brukes ved betaling.

Se tidligere artikkel:

Se også oversikt over parkeringsplassene på Campus Kristiansand:

Bøffer, refleks, info og trekk til sykkelsetet blir gitt ut så langt opplaget rekker i studentkantina Kafe Kampus.