Nytt UiA-styre fra august

Direktør Tom Fidjeland i Cameron Sense i Kristiansand og student Robin A.R. Moudnib er de eneste som fortsetter i UiA-styret fra høsten av.

Foto av UiA-bygget i Kristiansand
NYTT STYRE: Universitetet i Agder får nytt styre fra 1. august 2019.
Sunniva Whittaker, foto

BLIR STYRELEDER: Påtroppende rektor Sunniva Whittaker.

Det er klart etter at Kunnskapsdepartementet har oppnevnt sine fire representanter i universitetsstyret og de interne styrevalgene ved UiA nå er over. Det siste valget ble avsluttet 27. mai for valgkretsen midlertidig tilsatte i undervisnings- og forskerstillinger.

Robin Moudnib og Mathilde Giske, foto

VALGT AV STUDENTENE: Robin A.R. Moudnib og Mathilde Tomine Eriksdatter Giske. (Foto: STA)

– Dette borger bra for Universitetet i Agder. Jeg kjenner til flere av de nye styremedlemmene fra tidligere, og føler meg sikker på at vi får et styre som er opptatt av universitetets beste, handlekraftig og der medlemmene er kunnskapsrike på sine felt. Jeg ser frem til å arbeide sammen med dem, sier påtroppende rektor og styreleder Sunniva Whittaker, som tar over rorkulten ved UiA fra Frank Reichert i sommer.

Det nye styret for Universitet i Agder ser slik ut fra 1. august 2019:

Faste representanter

Styreleder:

• Rektor Sunniva Whittaker
Gro-Reneé Rambø, paul Ragnar Svennevig, Målfrid Tangedal og Ingrid Lande Larsen, foto

VALGT AV ANSATTE: Gro-Reneé Rambø (øverst t.v.), paul Ragnar Svennevig, Målfrid Tangedal og Ingrid Lande Larsen.

Valgt av studentene for studieåret 2019 - 2020:

Valgt av fast ansatte i undervisnings- og forskerstillinger:

Valgt av teknisk-administrativt tilsatte:

Valgt av midlertidig ansatte i undervisnings- og forskerstillinger for studieåret 2019 - 2020:

Oppnevnt av Kunnskapsdepartementet:

Vararepresentanter

Tom Fidjeland, Solveig Løhaugen, Lars Petter Maltby og Hanne Kathrine Krogstrup, foto

OPPNEVNT AV KD: Tom Fidjeland (øverst t.v.), Solveig Løhaugen, Lars Petter Maltby og Hanne Kathrine Krogstrup.

Valgt av studentene for studieåret 2019 - 2020:

Valgt av fast ansatte i undervisnings- og forskerstillinger:

Valgt av teknisk-administrativt tilsatte:

Oppnevnt av Kunnskapsdepartementet:

Takker det avtroppende styret

Også universitetsdirektør Seunn Smith-Tønnessen er fornøyd med styret som tiltrår i august. Men benytter samtidig anledningen til å takke det sittende styret for arbeidet det har lagt ned i sin periode.

– Styret er en stor ressurs for UiA. Vi er takknemlige for at såvel de eksterne medlemmene, som ansatte og studenter, prioriterer styrearbeidet og investerer tid i å videreutvikle universitetet. Vi har et godt styre som både utfordrer og støtter oss, og det tar vi ikke som en selvfølge,sier hun.