Ny dekan ved Handelshøyskolen

Roger Normann (49) tilbys stillingen som dekan ved Handelshøyskolen ved UiA for de neste fire årene.

Foto av Handelshøyskolen

Det vedtok universitetsstyret 16. juni.

Roger Normann har doktorgrad i industriell økonomi fra NTNU (2007). Han er i dag ansatt som sjefsforsker i forskningsinstituttet NORCE.

portrett av Roger Normann

Roger Normann blir ny dekan på Handelshøyskolen ved UiA

– Jeg er veldig glad for å få Roger inn i dekankollegiet. Han har lang og relevant ledererfaring, et bredt nettverk og god kompetanse når det kommer til ekstern finansering. Alt dette kommer til å være styrker for ham i rollen, sier rektor Sunniva Whittaker.

Normann har tidligere blant annet vært senterleder i NORCE, administrerende direktør i Agderforskning og instituttleder ved Institutt for arbeidsliv og innovasjon ved Handelshøyskolen UiA.

Dekanstillingene ved UiA er fireårige åremålsstillinger.

Normann får nå et tilbud som ansettelse fra UiA, og vi kommer tilbake med en nærmere presentasjon av den nye dekanen på et senere tidspunkt.