Gå til hovedinnhold
0
Hopp til hovedinnhold

Nettmøte på fvn.no om søknad til høyere utdanning

Torsdag 10. april mellom klokka 18 og 20 kan alle de som lurer på noe om høyere utdanning spørre om råd på www.fvn.no. UiA-folk svarer på det meste.

Artikkelen er mer enn to år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

UiAs ekspertpanel står midt i studentenes hverdag - fra venstre Julia Bergmann fra Avdeling for studentrekruttering, Ingvild Sebu Miland fra Opptakskontoret, Gro Hodne Gundersen fra Servicetorget og Jofrid Meidell fra Avdeling for studentrekruttering

UiAs ekspertpanel står midt i studentenes hverdag - fra venstre Julia Bergmann fra Avdeling for studentrekruttering, Ingvild Sebu Miland fra Opptakskontoret, Gro Hodne Gundersen fra Servicetorget og Jofrid Meidell fra Avdeling for studentrekruttering.

Søknadsfristen til høyere utdanning er tirsdag 15. april – og nå er det mange som lurer på praktiske spørsmål rundt søknaden. Eller lurer på om det er klokere å studere ett fag i stedet for et annet.

UiAs ekspertpanel - Ingvild Sebu Miland fra Opptakskontoret, Gro Hodne Gundersen fra Servicetorget, Jofrid Meidell og Julia Bergmann fra Avdeling for studentrekruttering - svarer på det meste. I tillegg har de sikret seg med «hotlines» til representanter fra fakultetene som bistår ved behov.

Panelet med hjelpere svarer på alt fra hva studiene inneholder, kravene for å komme inn, muligheter for å få et sted å bo, spørsmål om søknadsskjemaet og hva som skjer videre osv osv osv

Fyr løs! Her er det bare å spørre i vei! På www.fvn.no - og direkte på fvn.nos sak "Usikker på hvilket studium du skal velge?"

 

Her er noen gode lenker å sjekke – i tillegg til alt du finner på www.uia.no:

«Slik søker du»:

Se også «25 ting vi er stolt av» på UiA - og kommentarer fra våre studenter på facebook: