Gå til hovedinnhold

Mulig streik ved Universitetet i Agder

SISTE: Enighet oppnådd og streikevarselet avlyst 16:30 torsdag 24. mai.

Det kan bli streik i offentlig sektor dersom det ikke oppnås enighet innen meklingsfristen ved midnatt onsdag. Ved Universitetet i Agder er 49 ansatte varslet tatt ut i streik fra og med torsdag 24. mai kl. 06:00.

Artikkelen er mer enn to år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

(Illustrasjon: Colourbox)

Eksamensavviklingen vil så langt som mulig gjennomføres som planlagt. Alle studenter skal møte til sine eksamener dersom de ikke har fått informasjon om noe annet.

Eksamensavviklingen

Enkelte eksamener ved UiA kan bli berørt av streiken. I den forbindelse er det viktig at alle studenter forholder seg som om eksamen avholdes som normalt. Dette innebærer blant annet:

• Skriftlig skoleeksamen: Møt opp i eksamenslokalet til fastsatt tid.

• Hjemmeeksamen: Levér inn besvarelsen til fastsatt tid.

• Muntlig eksamen: Møt opp i eksamenslokalet til fastsatt tid.

Dersom eksamen må avlyses på grunn av streik, vil studentene det angår få beskjed om dette.

OBS: Det vil ikke bli gitt ny eksamen for eventuelle studenter som unnlater å møte til eksamen i den tro at eksamensavviklingen er rammet av streik og derfor avlyst.

Universitetet i Agder vil komme tilbake med mer informasjon om den mulige streiken iverksettes fra torsdag 24. mai kl. 06.00.