Møt rektorkandidatene

Onsdag 6. februar arrangerer valgstyret to åpne møter med rektorkandidatene Stephen Seiler og Sunniva Whittaker – ett på Campus Grimstad og ett på Campus Kristiansand.

REKTORKANDIDATENE Sunniva Whittaker og Stephen Seiler

– De åpne møtene er en god anledning til å bli kjent med de to rektorkandidatene. Jeg vil derfor oppfordre alle som har anledning og er interessert til å benytt anledningen og møte frem, sier valgstyrets leder Anne Elizabeth Stie.

De åpne møtene holdes slik onsdag 6. februar:

• 09.00 – 11.00: Aud C2 042 på Campus Grimstad
  • 14.15 – 16.00: Aud B1 018 på Campus Kristiansand

Tove Lie er moderator

Moderator på begge møtene er redaktør Tove Lie i den uavhengige nyhetsavisen for høyere utdanning og forsking Khrono.

Se også kandidatenes egenpresentasjoner her:

Andre kandidatmøter i valgkampen

I tillegg til de to åpne møtene som UiAs valgstyre arrangerer, er kandidatene også invitert til flere andre møter med ansatte og studenter på begge campuser i løpet av valgkampen. Disse annonseres fortløpende på universitetets arrangementssider dersom de meldes inn til arrangemetssidenes redaksjon.

Rektorvalget ved UiA holdes mandag 11. februar kl 10.00 - mandag 18. februar kl 14.00. Mer om rektorvalget, se universitetets valgsider.