Lørdag er nysgjerrighetenes dag

Lørdag 15. september og lørdag 22. september er det Forskningstorg på henholdsvis Torgene i Arendal og Kristiansand. Prøv VR-briller, undersøk svartelistede planter og se hvordan flåtten lever!

UNGE FORSKERE: Lørdag er det full fart og forskning i fokus på Øvre Torv i Kristiansand.

Når: Lørdag 22. september, kl. 11-15
Hvor: Øvre Torg i Kristiansand

Når: Lørdag 16. september
Hvor: Arendal

Forskningsdagene  Agder - logo

PRØV VR-BRILLER: Har du ikke forsøkt dem før, kan du det nå til lørdag. Her fra forskningstorget i Arendal forrige helg.

I alt deltar universitetet og kompetansevirksomheter i Agder på forskningstorget med 14 boder. Fullt program legges ut her når det er klart.

-----------------------------------------------------------------------

Forskningsdagene er en årlig viten-festival som setter forskning og vitenskap i fokus. Har er noen bilder fra tidligere år:

Forskningstorg tidligere år - gutt på energisykkel.
Forskningstorg tidligere år - Tonje Sørsdalen og Kim Halvorsen fra Havforskninghsinstituttet og UiA.
Forskningstorg tidligere år.