Kjemper om styreplass

To midlertidig ansatte i undervisnings- og forskerstillinger kjemper om en ledig plass i universitetsstyret. Valget starter mandag 20. mai

Ingrid Lande Larsen og Mette Marie Næser Seldal, foto
KANDIDATENE: Stipendiatene Ingrid Lande Larsen (t.v.) og Mette Marie Næser Seldal er kandidater til styreplassen for midlertidig ansatte i undervisnings- og forskerstillinger ved UiA.

Valgkretsen midlertidig ansatte i undervisnings- og forskerstillinger ved UiA har én styrerepresentant med to vararepresentanter som velges hvert år.

Kandidatene er:

Styrevalget i valgkretsen midlertidig tilsatte i undervisnings- og forskerstillinger holdes i perioden mandag 20. mai kl. 10.00 – mandag 27. mai kl. 14.00. Funksjonstiden i styret er 1. august 2019 – 31. juli 2020.

Dagens representanter

Dagens representant for valgkretsen er universitetslektor Stine Øyna. Stipendiat Mahmoud Ramezani Mayiami og stipendiat Mehdi Ben Lazreg er henholdsvis første og andre vararepresentant.

Nytt styre i august

I tillegg til styrerepresentanten som velges nå, består universitetsstyret av to representanter fra universitetets fast ansatte i undervisnings- og forskerstillinger, én fra universitetets teknisk-administrative ansatte, to studentrepresentanter og fire eksterne medlemmer som utpekes av Kunnskapsdepartementet, samt rektor.

Representantene fra valgkretsene fast tilsatte i akademiske stillinger og tilsatte i teknisk-administrative stillinger ble holdt i begynnelsen av april, mens studentene velger sine representanter senere i år. I løpet av våren utpeker også departementet nye eksterne medlemmer til universitetsstyret.

Det nye styret tiltrer til høsten, 1. august – samtidig som Sunniva Whittaker tiltrer som ny rektor ved UiA.

Mer om valget på UiA

Mer om universitetsstyret

Kandidatene er:

Stipendiat Aleksandar Avramovic ved Institutt for statsvitenskap og ledelsesfag, Fakultet for samfunnsvitenskap var kandidat, men har trukket seg.

Styrevalget i valgkretsen midlertidig tilsatte i undervisnings- og forskerstillinger holdes i perioden mandag 20. mai kl 10:00 – mandag 27. mai kl 14:00. Funksjonstiden i styret er 1. august 2019 – 31. juli 2020.

Dagens representanter

Nytt styre i august

Representantene fra valgkretsene fast tilsatte i akademiske stillinger og tilsatte i teknisk-administrative stillinger ble holdt i begynnelsen av april, mens studentene velger sine representanter senere i år. I løpet av våren utpeker også departementet nye eksterne medlemmer til universitetsstyret.

Mer om valget på UiA