Hva mener du om våre campuser?

UiA ønsker å få innspill på campusutviklingsplanen fra alle som benytter våre campuser.

Bilde av Campus Kristiansand.
Frem til 5. april kan du komme med innspill til UiAs campusutviklingsplan.

Campusutviklingsplanen danner grunnlaget for hvordan UiA vil utvikle campusene i Kristiansand og Grimstad i årene fremover. Universitetet i Agder er en del av bymiljøet både i Kristiansand og i Grimstad, har betydning for regionen, og det er viktig for oss å få innspill fra omgivelsene.

Les høringsutkastet til ny campusutviklingsplan nedenfor, og send inn dine innspill på e-post til cup@uia.no innen 5. april.

Send inn dine innspill

I første omgang ble det samlet inn innspill fra studenter og ansatte ved universitetet, men det er flere enn bare disse to gruppene som benytter våre områder i det daglige. Turgåere, barnefamilier, naboer, deltakere på møter på campus og brukere av våre biblioteker er alle eksempler på brukere som vi ønsker å få innspill fra.

Bilde av Campus Grimstad.

Campusutviklingsplanen skal danne grunnlaget for utviklingen av UiAs campuser frem til 2035.

– Fra før av har vi fått innspill om blant annet lese- og arbeidsplasser, fellesarealer på fakultetene, studenthus, undervisningsrom og hybler. Nå ønsker vi å få innspill fra alle eksterne som bruker våre campuser, sier prosjektleder Paal Kulien.

Les mer om campusutviklingsplanen her!

2020-2035

Alle innspillene vil bli gjennomgått og vurdert. Campusutviklingsplanen er en overordnet plan, så innspill som er for konkrete vil ikke bli tatt med i planen i denne omgang.

– Campusutviklingsplanen strekker seg frem til 2035, så vi er ute etter innspill som har en litt lengre tidshorisont, sier Kulien.