Husets beste musikere til UiAs festkonsert

Seks ensembler spiller opp under Universitetets festkonsert på Campus Kristiansand 21. mai – tre fra klassisk og tre fra rytmisk linje. Under auditionen var nivået svært høyt.

Artikkelen er mer enn ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Aleksandra N. Djordjevic (til venstre) og Frida Hovdar.

Hele 18 håpefulle ensembler hadde meldt seg på auditionen – og konkurransen om de tre plassene på rytmisk og de tre på klassisk som skulle få gå videre til selve festkonserten var knallhard. Vi har noe å se frem til!

Anne Ingrid Tangen Kiær

Det er sjette gangen Sørlandske sommernetter arrangerer Universitetets festkonsert. For et par år siden ble den første en auditionkonserten forut for festkonserten  arrangert – noe som ga mersmak. I  år var Sal 1 i Sigurd Køhns Hus på det nærmeste fullsatt. UiAs lærere var jury i år.

Fra venstre: Marius T. Hansen (trommer), Øyvind Hovde og Anne Ingrid Tangen Kiær.

Sørlandske Sommernetter har utlovet en pris på 10.000 kroner til de beste utøverne for så vel klassisk som rytmisk musikk. Det er penger og ære å ta med seg i slunkne musikerlommer.

UiA har integrert UiA-Audition-konserten i undervisningen.

Opplysninger om hvem som gikk videre til selve festkonserten ligger på hjemmesidene til Sørlandske sommernetter. http://www.sorlandskesommernetter.no/index.php?articleid=214

Tora Røstvik

Fra venstre: Martin Utby, Jon Olav Sandal og Jaran Gustavson.

Fra venstre: Simon Aglen, Idar Eliassen Pedersen, John Rune Jacobsen, Jon Olav Sandal, instituttleder Tore Bråthen og Jaran Gustavson.

Tekst og foto: Olav Breen