Fungerende fakultetsdirektør

Fredag 1. november tiltrådte Marianne Øhrn Johannessen som fungerende fakultetsdirektør. Hun overtar etter Jan Oddvar Skisland som er blitt ordfører i Kristiansand kommune.

Marianne Øhrn Johannessen, foto
FUNGERER: - Jeg gleder meg til å fungere som fakultetsdirektør den kommende perioden. Fakultet for kunstfag er et fantastisk flott fakultet i bevegelse, sier Marianne Øhrn Johannessen.

– Jeg gleder meg til å ta fatt. Fakultet for kunstfag er fakultet i stor utvikling, med flinke folk i både vitenskapelige og administrative stillinger. Jeg ser frem til å jobbe sammen med dem alle om den videre utviklingen.

Det sier Marianne Øhrn Johannessen, som kommer til fakultetet med permisjon fra sin faste stilling som assisterende studiedirektør ved UiA.

Hun forteller også at hun ser frem til onsdag denne uka. Da treffer hun fakultetets ansatte på et allmøte i Kristiansand.

Ny fast direktør i 2020

Fakultetsdirektørstillingen ved Fakultet for kunstfag er for øyeblikket utlyst som en fast stilling, med søknadsfrist 12. november. Marianne Øhrn Johannessen vil være fungerende fakultetsdirektør fram til ny permanent direktør tilsettes og er på plass. Det vil ventelig skje utpå nyåret 2020.

For Jan Oddvar Skisland bety dette at han, som nå har permisjon fra universitetet i fire år mens han er ordfører i Kristiansand, etter planen får andre oppgaver når han kommer tilbake til UiA.