Full rulle på Åpen dag 2014

Sola skinte og flagget var heist til topps da UiA inviterte allmennheten.

Programmet var spekket med miniforelesninger, orienteringer om studier og stands med fagmiljøene.

Elevene benyttet dagen til å finne mer ut om hva studiene ved UiA egentlig handler om. Pål Rake svarte på spørsmål fra elever på musikklinja ved Vågsbygd Videregående skole. Rake holdt i tillegg flere minikonserter under Åpen dag, til stor glede for studentene.

Under Åpen dag inviterte UiA alle og enhver til en presentasjon av universitetet på Campus Kristiansand. Tradisjonen tro ble alle avgangselever i videregående skoler på Agder spesielt invitert.

Studentene lyttet engasjert da «hjernetrenings-eksperten» Frank Wedde holdt miniforelesningen "Hjernetrening for bedre resultater i hverdagen".

Arrangementet kunne by på et tett program med blant annet orienteringer om studier, over 20 miniforelesninger om alt fra mobilteknologi til hjernetrinn, og stands hvor det var mulig å spørre ivrige ansatte og studenter om hva man eventuelt måtte lure på. Det var full rulle fra morgen til ettermiddag, med over 1000 besøkende.

De nye potensielle studentene benyttet finværet til å spise lunsj på plenen utenfor studentkantina.