Gå til hovedinnhold
0
Hopp til hovedinnhold

Fremtidens campus: Vi trenger dine ideer!

Hvordan ser det ut på UiA om 5, 10 eller 40 år? Det kan du være med å bestemme. Bli med på workshop!

Artikkelen er mer enn to år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bilde av plenen ved campus Kristiansand.
UiAs campus i Kristiansand og Grimstad trenger dine innspill for fremtiden.

Den 4., 5. og 6. november inviterer UiA til workshops om fremtidens campus. Har du ideer om hvordan du selv ønsker at morgendagens campus skal være?

Da vil arbeidsgruppa gjerne høre fra deg. Studenter, ansattes og eksterne samarbeidspartneres meninger blir avgjørende for hvordan campus blir utviklet, og derfor ønsker arbeidsgruppa å få ideer fra så mange som mulig.

Arbeidsgruppen for campusutvikling jobber nå med en plan som vil bli førende for hvordan vi utvikler campusene i Grimstad og Kristiansand inn i fremtiden. Bli med på workshop og si din mening!

Fem workshops

Den 4. november blir det avholdt to workshoper i Uglandstua på Campus Grimstad. En om samarbeid på UiA klokken 09.00 - 11.30, og en om UiA som læringsarena klokken 14.00 – 16.30.

Den 5. november blir det avholdt to workshoper i Lilletunstova på Campus Kristiansand. En om samarbeid på UiA klokken 09.00 - 11.30 og en om UiA som læringsarena klokken 14.00 – 16.00.

Den 6. november blir det avholdt én workshop i Lilletunstova på Campus Kristiansand, om UiA som grønn campus, klokken 09.00 – 11.30. Deretter blir det fokusintervjuer.

Både praktisk og visjonært

– UiAs campuser brukes av en hel rekke forskjellige mennesker, så vi håper så mange som mulig blir med på workshopene. Vi vil gjerne høre om alt som fungerer bra og som kan fungere bedre, og se på hvilke muligheter vi har for å fornye oss. Vi ønsker både å snakke om det praktiske og det visjonære. Hvordan vil campus fungere i fremtiden? Hvordan samarbeider vi om 10 år? Vi legger premissene nå for en god utvikling av våre to campuser, sier prosjektleder Paal Kulien.

Har du ikke anledning til å delta? Send gjerne dine innspill til cup@uia.no

For mer informasjon om campusutviklingsprosjektet, følg denne lenken.