0
Hopp til hovedinnhold

Folk i gule vester på visitt i auditorier og rom

I uke 20 – fra mandag 13. til torsdag 16. mai – vil representanter for UiA og Statsbygg gå rundt med gule vester på både Campus Grimstad og Campus Kristiansand. Formålet er å telle hvor mange som bruker de ulike arealene på ulike tidspunkt.

FOLK I GULE VESTER og med notatblokk skal registrere antall personer i en rekke rom og auditorier på både Campus Grimstad og Campus Kristiansand, sier UiAs prosjektleder for campusutviklingsplanen, Paal Kulien.

FOLK I GULE VESTER og med notatblokk skal registrere antall personer i en rekke rom og auditorier på både Campus Grimstad og Campus Kristiansan, sier UiAs prosjektleder for campusutviklingsplanen, Paal Kulien.

Bakgrunnen er at arbeidet med en campusutviklingsplan for UiA er i gang. I den forbindelse trenger prosjektet blant annet god oversikt over hvilke arealer UiA har og hvordan de blir brukt. En del av dette arbeidet vil være å registrere bruken av undervisningsarealer, kontorsoner, møterom og fellesarealer.

Ingen personregistrering

- Vi noterer oss ikke hvor enkeltpersoner er, hvem de er eller om den enkelte er ved sin kontorpult. Det vi registrerer er hvor mange personer som er i ulike soner av bygget til ulike tider, for eksempel om et undervisningsrom er i bruk eller ei, hvor mange som er på biblioteket eller hvor mange som er tilstede i en kontorsone, sier UiAs prosjektleder for campusutviklingsplanen, Paal Kulien.

Registreringen er en liten bit av kunnskapsinnhentingen som legger grunnlaget for campusutviklingsplanen.

- Vi skal etter hvert følge opp denne kvantitative registreringen med kvalitative undersøkelser for å få kunnskap om hvordan kvaliteten på ulike arealer oppleves. Samtidig skal vi utforske hvordan dagens bygningsmasse kan videreutvikles for å møte fremtidige behov, sier Paal Kulien.

Ved spørsmål i forbindelse med dette er det bare å sende en mail til cup@uia.no eller ta kontakt med Paal Kulien.