Første rektorkandidat er klar

Professor Sigbjørn Sødal, dekan ved Fakultet for samfunnsvitenskap og Handelshøyskolen ved Universitetet i Agder, stiller som rektor-kandidat ved valget i mai.

Professor Sigbjørn Reidar Sødal, dekan ved Fakultet for samfunnsvitenskap og Handelshøyskolen ved Universitetet i Agder.

Det er klart etter at en gruppe på ti stemmeberettigede personer har fremmet Sødal som kandidat til rektorvalget i henhold til universitetets valgreglement. Han er den første kandidaten som er fremmet etter at valgperioden begynte mandag 23. februar.

Selve valget holdes i perioden 6. – 13. mai.  Studenter og ansatte ved UiA er stemmeberettigede.

En presentasjon av Sigbjørn Sødal som rektorkandidat vil bli lagt ut på universitetets valgsider om kort tid.

De som har foreslått Sigbjørn Sødal er:

(Gjennom valgreglementet er UiA pålagt å offentliggjøre kandidatnavnet, men ikke å publisere navn på forslagsstillerne. Både likebehandling og praktiske hensyn gjør imidlertid at valgstyret velger å praktisere en aktiv meroffentlighet. Her ser du derfor hvem som har foreslått kandidaten)

Per Kjetil Farstad

Anne Halvorsen