Fellesprosjektet HiTUiA

Høgskolen i Telemark og Universitetet i Agder har gått sammen om et 3-årig arbeid som skal utvikle og realisere flere konkrete faglige og administrative fellestiltak mellom de to institusjonene.

Artikkelen er mer enn ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Samarbeidsprosjektet skal utrede grunnlaget for å kunne ta stilling til en eventuell fusjon eller et utvidet samarbeid mellom HiT og UiA. Prosjektet skal bidra til å videreutvikle universitetsfunksjonene både i Agder og i Telemark, styrke og utvikle profesjonsutdanningene ved de to institusjonene og understøtte begge institusjonenes konkurransekraft.

Vi har tidligere skrevet om prosjektet i følgende artikler:

Rapport fra utredningsgruppen for UiA-HiT
-Prosjektstyret for HiT/UiA-samarbeidet fikk tirsdag rapporten fra Smith-Tønnessenutvalget, som blant annet har sett på hvordan et fusjonert universitet av UiA og HiT kan organiseres. Her er også rapportene fra de fire mulighetsgruppene i HiTUiA-prosjektet.

Framdriftsplan for UiA-HiT-prosessen
-Universitetsstyret har vedtatt framdriftsplanen for UiA-HiT-prosjektet fram til styrene tar sine beslutninger i midten av juni.