Ex.Phil og Ex.Fac i Hellas?

Sommer, sol og studier? På den greske øya Lesbos i Egeerhavet kan du i sommer studere ExPhil og ExFac gjennom Universitetet i Agder.

UiA tilbyr 6 ukers undervisning, overnatting på kloster, nydelig mat og mange spesielle opplevelser. Vårt sommerstudium starter opp med et to ukers intensivkurs i Kristiansand. Juli er satt av til studier ved Universitetet i Agders studiesenter Metochi, på øya Lesbos. Ex.phil/Ex.fac fra UiA vil kunne passe inn i flere studier og programmer ved andre universiteter og høgskoler, men det er studentens ansvar å sjekke dette på forhånd. Ordningen med sommertermin er etablert med tanke på studenter som ønsker å bruke sommeren til å korte ned på den totale studietiden sin. Ex.phil og ex.fac  er en integrert del av mange bachelorgrader. De studenter som planlegger å ta en bachelorgrad, eller holder på med en bachelorgrad der ex.Phil og ex.Fac er integrert, kan ta disse emnene i sommersemesteret. Eksamen, som består av to skriftlige eksamener holdes i Hellas.

Program for sommeren 2014

16. juni (mandag): Oppstart i Kristiansand kl. 12.15. Forelesninger ved Universitetet i Agder i 2 uker
28. juni (lørdag): Avreise fra Kristiansand, Kjevik Lufthavn (tidlig om morgenen)

Juli: Forelesninger, gruppeundervisning, selvstudium og eksamen.
23. - 25. juli: Eksamen (kan bli endret noe)
26. juli - utflytting av klosteret, hjemreise.

(Vi tar forbehold om mindre endringer)

Priskr 19.200,- (inkluderer undervisning, kost, losji, reiseutgifter, med forbehold om mindre endringer)

Søknads- og opptaksperiode og trekk fra studiet

Søknadsfrist:15. april
Ettersendt dokumentasjon må være Opptak i hende senest 22. april.
Tilbud om studieplass:28. april.
Svarfrist 2. mai. Dette svaret er bindende.

Ved trekk fra studiet mellom 2. og 30. mai, påløper det er gebyr på kr 2.500,- for avbestilling av flybillett, i tillegg et adm. gebyr på kr 1.500,-. Ved trekk fra studiet etter 30. mai, blir studenter fakturert for ca. kr 13.000,- (Dette er for avbestilling av flybillett og 50% av kostnaden for oppholdet i Hellas).

Om studiet: Ex.phil. og ex.fac. i Hellas - sommer

Toppbilde: Knut Bry