Camilla Jarlsby ny personal- og organisasjonsdirektør

Camilla Jarlsby (57) blir ny personal- og organisasjonsdirektør ved Universitetet i Agder. Hun har bred organisasjons- og ledererfaring fra både offentlige og private virksomheter.

Camilla Jarlsby, foto
Camilla Jarlsby: Ny personal- og organisasjonsdirektør ved UiA. Foto: Kimm Saatvedt

Jarlsby er jurist fra Universitetet i Oslo, og har faglig bakgrunn fra Næringsdepartementet, advokatfirma BAHR og (tidligere) Norsk Film AS, samt ulike lederstillinger gjennom ca. 20 år i Schibstedkonsernet. Hun var i konsernledelsen i Schibsted fra 2009-2015, først som juridisk direktør, deretter som HR- og organisasjonsdirektør.

I 2015 flyttet Jarlsby til Hadeland, hvor hun har drevet en gård. I denne perioden har hun vært kultursjef for Lunner og Gran kommuner (interkommunalt samarbeid). Her har hun vært del av rådmannens ledergruppe, og i en omstillingsperiode har hun også vært fungerende kommunalsjef for området Familie og Velferd.

Jarlsby har lang erfaring som styresekretær for konsernstyret i Schibsted ASA. Hun har også styreerfaring fra blant annet Natur Videregående Skole og Høgskolen i Lillehammer/Høgskolen Innlandet.

Jarlsby kommer opprinnelig fra Kristiansand, og hun vil tiltre stillingen som personal- og organisasjonsdirektør i april 2020.