Buss-holdeplassene flytter fra 9. april

Bussholdeplassene «Universitetet» ved Spicheren på Campus Kristiansand blir flyttet noen meter midlertidig fra 9. april. Årsaken er at det skal bygges en ny holdeplass der den gamle ligger.

Artikkelen er mer enn ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skilt for holdeplass for buss.

Fra 9. april vil bussene kjøre rett inn i Jegersbergveien fra rundkjøringen, og vil altså ikke svinge oppom den nåværende holdeplassen. Det vil nok være ganske synlig også, når anleggsmaskinene graver og jobber på den gamle holdeplassen.

Gangveiene vil være tydelig merket.

Når anleggsarbeidet er ferdig er ikke oppgitt.

Holdeplassene vil komme noen meter lenger inn i Jegersbergveien fra 9. april. Gangstiene er tydelig merket på innsiden av anleggsområdet.

Langs veien mot GimleKatta

I praksis blir det ikke noen stor endring, men det blir noe lenger å spurte for de som er litt seint ute i forhold til busstidene når stoppestedene flytter nærmere GimleKatta videregående skole.

De som skal østover – mot Varoddbroa, Kjevik, Sørlandssenteret og Arendal – må krysse Jegersbergveien og stå på kirkegårdsiden omtrent rett ut for Gimlehallen.

De som skal vestover – mot Kvadraturen – må gå langs Jegersbergveien til Gimlehallen, og gå på bussen der.

De som skal til Mandal eller bruker linje 19Lund – Kvadraturen – Suldalen – får busstopp mellom Spicheren og Gimlehallen.

Buss-holdeplassen for de som skal til Mandal eller kjøre linje 19 over Lund til Suldalen, får holdeplass omtrent der bussen kjører. De som skal til Kvadraturen og videre vestover, må gå noen meter videre til holdeplassen ved Gimlehallen.

Buss-holdeplassen for de som skal østover mot Varoddbroa blir omtrent der bussen kjører på bildet.

Reiseinfo fra akt om midlertidige holdeplasser ved UiA.