Barnehage-studentenes eksamensutstilling, Campus Grimstad

Årets eksamensutstilling fra tredjeårs-studentenes ved studiet Forming fordypning ved Avdeling for lærerutdanning i Grimstad, er nå på plass på Campus Grimstad.

Eksamensarbeider (Foto: Ann Birgitte Tveiten)

Eksamensarbeid (Foto: Ann Birgitte Tveiten)

Eksamensutstillingen viser skaperglede og utforskning i møte med materialer, redskaper og teknikker.

Det sies at i kunsten er verden grenseløs. Her kan kjente og ukjente ting og materialer få nye muligheter gjennom oppmerksomme og estetiske blikk.

Barnehagelærerstudentene som tar forming fordypning har gitt form til opplevelser etter møter med kunstnere som jobber og leker med primæraspekter i kunsten.

Tenk Pablo PicassoJoan Miró og Friedensreich Hundertwasser, og deres fokus på farger og former.

Vi håper studentene går barnehagen i møte med vekt på det eventyrlige, rare, underlige, samt tradisjon og kvalitet.

Med kunnskap om barnets åpne sinn til verden og tingene, kan det simpleste materialet, i en tid med vekt på gjenbruk og bærekraft, bli til den største skatt.