0
Hopp til hovedinnhold

Alt klart for Forskningstorgene

Barn og medier, musikkproduksjon på iPad, iskrem og dataspill – det er noen av temaene som tas opp på årets forskningstorg for små og store i Kristiansand og Arendal, som holdes henholdsvis lørdagene 18. og 25. september.

Artikkelen er mer enn ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Foto av barn på fjorårets Forskningstorg, med Forskningsdagene-logo,
FORSKNINGSTORGET: Store og små inviteres til årets Forskningstorg i Kristiansand lørdag 19. september. (Bildet er fra et tidligere år.)

– Dette blir veldig moro. Som ved tidligere Forskningsdager er målet å vise fram hva vi gjør til et litt annerledes publikum enn vi kanskje når til vanlig. Derfor er aktivitetene lagt ut til der folk er, i stedet for å invitere dem inn til oss, sier informasjonssjef Jan Arve Olsen i Kommunikasjonsavdelingen, som er prosjektleder for Forskningsdagene ved UiA i år.

Forskningstorg til lørdag

Først ute under Forskningsdagene i år er forskningstorget i Kristiansand. Lørdag 18. september stiller Universitetet i Ager sammen med SSHF og flere med spennende forskningsboder på Øvre Torv. Der stiller ansatte fra de tre utdannings- og forskningsinstitusjonene opp som vitenskapsformidlere og forteller om både nye forskningsfunn og aksepterte innsikter i livet og verden vi lever i. 

– Vi håper så mange som mulig tar turen innom Øvre Torv i Kristiansand denne lørdagen. Der får en fin opplevelse – og lærer kanskje en liten ting eller to også, sier Jan Arve Olsen.

Også i Arendal blir det forskningstorg i år. Det holdes lørdag 25. september. Mer om forskningstorget i Arendal finner du HER!