Åtte stiller til valg

Åtte kandidater fra valgkretsen midlertidig ansatte i undervisnings- og forskerstillinger kjemper nå om én ledig plass og to varaplasser i universitetsstyret på UiA. Valget holdes 3. – 10. mai.

Faksimile av kandidatene
KANDIDATENE: Øverst f.v.: Postdoktor Ronald Mayora Synnes, stipendiat Rebekka Olsson Omslandseter, stipendiat Andreas Waaler Røshol, stipendiat Joseph Salomonsen, stipendiat Lucia Castro Herrera, stipendiat Emelie Langemyr Eriksen, stipendiat Marius Trandheim Kristiansen og Synne Groufh-Jacobsen.

– V i er godt fornøyde med kandidatene. Alle som en er i utgangspunktet i stand til å gjøre en god jobb i universitetsstyret. Nå skal det bli spennende å se hva velgerne vil gjøre, hvem de vil stemme på, sier lederen i universitetets valgstyre, fakultetsdirektør Veslemøy Rabe (bildet).

Kandidatene

De åtte kandidatene i årets valg er (følg lenken og se hvem de er og hva de går til valg på):

Valgperiode 3. – 10. mai

Nær 300 ved UiA utgjør valgkretsen midlertidig ansatte i undervisnings- og forskerstillinger. Valgkretsen har én representant med to vararepresentanter i universitetsstyret. De velges for ett år av gangen, med funksjonstid fra 1august til 31. juli.

Valgperioden er fra 3. – 10. mai kl. 14.00. Stemmekretsen stemmer her.

Dagens representant for valgkretsen er stipendiat Anne Kirstine Munk Christiansen ved Fakultet for humaniora og pedagogikk. Vararepresentantene er stipendiat Kristine Engebretsen Illøkken ved Fakultet for helse- og idrettsvitenskap og stipendiat Andreas Waaler Røshol ved Fakultet for kunstfag. Røshol stiller også som kandidat i dette valget.