Åpen uke på Metochi

Ukene 10.-17. mai og 26. juli-2. august er satt av til skriveuker på Metochi. Alle er hjertelig velkommen til et opphold viet studier og skriving.

Artikkelen er mer enn ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Både studenter og ansatte er hjertelig velkomne når UiAs studiested på øya Lesvos i Hellas holder åpne uker. Metochi er et godkjent sted for bruk av KFU-midler til skriveopphold og faglig arbeid. Det er mulig å arrangere felles utflukter, foredrag og lignende hvis det er interesse for det, men det er ellers ikke lagt opp til noe program disse ukene.

De samme ukene er åpne for de som bare ønsker å bli bedre kjent med Metochi og øya, også eksterne. Også her er det mulighet for litt program med felles utflukter og foredrag hvis ønskelig.

Det legges i utgangspunktet opp til ukesopphold fra lørdag til lørdag, men ved individuell påmelding er det stor fleksibilitet i forhold til antall dager og måltider som bestilles. Mai-uka er satt opp med mulighet for retur søndag 18.mai. Det er mulig å bestille enkeltrom for samme pris som dobbeltrom.

Andre uker med noen ledige rom for enkeltpersoner og smågrupper er 7.-14. juni og 23.-30. august.

For større grupper er det fremdeles noe ledig ved sesongstart i mai og ved sesongslutt i midten av oktober. Oppdatert kalender på senterets sider.

Det er mulig å benytte Lilleputs direkteflyvninger fra Gardermoen til Lesvos/Mytilene (MJT) fra 17. mai til 4. oktober, ellers finnes det greie ruteflytilbud fra Kristiansand med for eksempel SAS og Olympic/Aegean.

Ta kontakt med Kari Grødum på kari.grodum@uia.no for mer informasjon og påmelding.

Velkommen til gode dager på Metochi!

Foto: Knut Bry
Collage: Gunvor Helling