Gå til hovedinnhold

Stor interesse for masterstudier i pedagogikk

Hele 90 søknader er kommet inn til høgskolens nye masterstudium i pedagogikk. – Dette er langt flere enn vi i utgangspunktet hadde håpet på. Det er tydelig vi har truffet et felt hvor det er behov og ønske for mer kompetanse, sier dekanus Egill Engesæth ved Fakultet for pedagogikk.

Artikkelen er mer enn to år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dekanusen forteller at nå starter arbeidet med å vurdere søknadene.

- Mange av søkerne er svært kompetente. Mange har en lærerutdanning i bunn, enten førskole-, allmenn- eller praktisk-pedagogisk utdanning.  Noen har også tilleggsutdanning i pedagogikk eller spesialpedagogikk. Det er også søkere med cand. mag.- eller bachelor-grad med mellomfag eller fordyping i pedagogikk eller spesialpedagogikk.

Etter uttaket vil studiet starte. Det skjer sannsynligvis 20. september.

- NOKUT har godkjent studiet. Nå venter vi på den endelige godkjenningen fra departementet. Så seter vi i gang, sier Egill Engesæth.