Gå til hovedinnhold

Stem Honningbarna til p3Gull

Honningbarna - musikkstudenter fra Universitetet i Agder - er nominert til å vinne prisen som beste live-band i NRK-P3s avstemning. Bandet framfører musikken sin fenomenalt godt - sjekk lenken og stem! Gjerne 1000 ganger, som de ber om...

Artikkelen er mer enn to år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Musikkprisen P3 Gull skal hylle unge, norske musikere - og lage show for alle dere som elsker P3! Musikkfesten ledes av Live Nelvik og vil bli sendt direkte på NRK3 og P3.no den 29. november fra Sentrum Scene i Osl, skriver P3 på sine nettsider.

- Nå har det seg sånn at vi har nominert til P3 gull, som er en ny oppstartet prisutdeling i regi av P3. Vi er nominert i kategorien "årets liveartist" som er en pris som er kanskje enda viktigere enn spellemannsprisen i og med at vi først og fremst er et liveband og ikke et studioband, skriver Lars Anfrido Emmelthun til rekrtor Torunn Lauvdal på vegne av alle Honningbarna.

Og ber om rektors stemme i avstemningen.

Det fikk han, naturligvis. Og ikke nok med det - rektor foreslår at alla andre på UiA også sjekker ut P3-Gull-avstemningen og stemmer.

Her er stemmesiden:

Og her er Honningbarnas hjemmeside:

UiA er den eneste utdanningsinstitusjonen i Norge som har utdanning fra årsstudier til doktorgrad i rytmisk musikk. Da er det ikke rart at flere er med i musikk-konkurranser.

Her er siste utvikling i TV2s "The Voice - Norge" der nå tre UiA'ere - Pål Rake, Geirmund Hansen og Sindre Hansen - er med: