Gå til hovedinnhold

Pål Repstad æresdoktor i Uppsala

Professor Pål Repstad, Institutt for religion, filosofi og historie, er utnevnt til æresdoktor ved Uppsala universitet, melder universitetet i en pressemelding.

Artikkelen er mer enn to år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Pål Repstad er professor i religionssosiologi ved UiA, og professor II ved Stiftelsen Kirkeforskning i Oslo. Han er cand.polit.(statsvitenskap) og dr.philos. (teologi) fra Universitetet i Oslo.

Pål Repstad har en omfattende liste publikasjoner på sin CV. BIBSYS lister 125 bøker og artikler, Forskdok 312 forskningspublikasjoner. De siste årene er Repstad mest kjent utad for sin aktive rolle som leder av forskningsprosjektet Gud på Sørlandet, som i tillegg til et stort antall bøker og artikler også har resultert i fjernsynsprogram. Bare i uia.no's nyhetsarkiv de par siste årene er det 10 treff på prosjektet.