Gå til hovedinnhold

Fin avslutning for årets siviløkonomer

Sist lørdag arrangerte høgskolen en fin av-slutningsseremoni for årets ferdigutdannede siviløkonomer på Gimlemoen i Kristiansand.

Artikkelen er mer enn to år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I sin velkomsthilsen oppsummerte studieleder Oddmund Wallevik årets kull på følgende måte: - 107 hadde fullført studiet på normert tid hvilket innebærer at 86% av de som begynte på studiet har kommet i mål på normert tid. Det er et høyt tall sammenlignet med andre siviløkonomutdanningsinstitusjoner. Også snittkarakteren på årets siviløkonomoppgaver var meget gode. Dekanus Harald Knudsen ved Fakultet for økonomi og samfunnsfag holdt dagens hovedtale der hovedbudskapet var at man ikke er ferdig utdannet selv om man har fullført et studium.10.000.- til de to beste studentene Banksjef Kjell Omland fra Sparebanken Pluss, en av partnerbedriftene til Institutt for økonomi, delte ut årets pris for beste siviløkonomoppgave til siviløkonomene Inge Helland og Endre Sundsdal. Prisen var på kr. 5.000.- til hver av kandidatene. Inge Helland har fortsatt sine studier ved HiA og er nå student ved Mastergradsstudiet i bedriftsøkonomi mens Endre Sundsdal har fått seg jobb i Oslo. Asbjørn Arntsen og Jens Olai Justvik stod for de kunstneriske bidragene i seremonien. Paret traff som vanlig publikum med sin opptreden. - Såvel kandidater, foreldre og andre inviterte ga tilbakemelding om at det hadde vært en flott markering, fortelelr instituttleder Dag Y. Åsland. Lørdag kveld ble markeringen avsluttet med en festmiddag i Frimurerlosjens lokaler i Kristiansand.