Maksimalt 60 studenter i fysisk undervisning

Etter en helhetsvurdering og samtaler med kommunelegene i Grimstad og Kristiansand har UiA vedtatt en maksgrense på 60 studenter samlet ved fysisk undervisning. Vurderingen er gjort ut fra smittevernsregler og målet om at alle studenter skal få fysisk undervisning minst en dag i uka slik Regjeringen har bedt oss om.

Omfanget av fysisk undervisning økes fra 1. februar, og UiA planlegger nå hvordan dette skal foregå. Alle studenter får informasjon i Canvas om endringer i sine emner så snart som mulig, senest 27. januar.

UiA - Campus Grimstad (øverst) og Campus Kristiansand

Mer fysisk undervisning fra februar

Det blir i hovedsak digital undervisning ved UiA ut januar. Universitetet planlegger nå hvilke emner som kan ha fysisk undervisning fra og med februar. Campusene er fortsatt åpne.