Victoria Edgar

Førsteamanuensis

Kontor:
9I262 ( Universitetsveien 19, Kristiansand )

Victoria Edgar er førsteamanuensis på Handelshøyskolen ved Universitetet i Agder. Hun har en PhD i regnskap fra Queen’s University Belfast i Storbritannia. Før hun kom til UiA, arbeidet Edgar 3,5 år ved Queen’s University Belfast. Hun har også arbeidserfaring fra Northern Ireland Statistics and Research Agency.

Edgars forskningsinteresser er konsentrert rundt Public Private Partnerships (offentlig-privat partnerskap) og regnskapskommunikasjon. Hun har publisert forskningen sin i Accounting, Auditing & Accountability Journal og The British Accounting Review.

• Public Private Partnerships (Offentlig-Privat Partnerskap)
  • Regnskapskommunikasjon

Finansregnskap 5 (2019 - d.d.)

Økonomisk styring 2 (2020 - d.d.)

Bedriftsøkonomi for IT-studenter (2021)

Vitenskapelige publikasjoner

• Edgar, Victoria Carol; Brennan, Niamh M.; Power, Sean Bradley (2021). The Language of Profit Warnings: A Case of Denial, Defiance, Desperation, Defeat.

Ekspertområder

Forskningsgrupper