Victoria Carol Edgar

Førsteamanuensis

Kontor:
9I262 ( Universitetsveien 19, Kristiansand )

Victoria Edgar er førsteamanuensis på Handelshøyskolen ved Universitetet i Agder. Hun har en PhD i regnskap fra Queen’s University Belfast i Storbritannia. Edgars forskningsinteresser er konsentrert rundt Public Private Partnerships (offentlig-privat partnerskap) og Inntrykkshåndtering i regnskapskommunikasjon. Edgar har publisert forskningen sin i Accounting, Auditing & Accountability Journal. Før hun kom til UiA, arbeidet Edgar 3,5 år ved Queen’s University Belfast. Hun har også arbeidserfaring fra Northern Ireland Statistics and Research Agency.

• Public Private Partnerships (Offentlig-Privat Partnerskap)
  • Inntrykkshåndtering i regnskapskommunikasjon

Utvalgte publikasjoner

Victoria C. Edgar, Matthias Beck, Niamh M. Brennan, (2018) "Impression management in annual report narratives: the case of the UK private finance initiative", Accounting, Auditing & Accountability Journal, Vol. 31 Issue: 6, pp.1566-1592