Una Obiose Kriston Nwajei

Stipendiat

Kontor:
C5120 ( Jon Lilletuns vei 9, Grimstad )

Una Nwajei er doktorgradskandidat ved Institutt for ingeniørvitenskap og naturvitenskap ved Agder Universitet (Norge). Hennes spesialisering er innen sivilingeniør.

Hun har to master grader. Den første er en M.Sc er i konstruksjon - anleggsingeniør og den andre er en mastergrad i Industriell Økonomi og Teknologi Ledelse (INDØK) begge tildelt ved universitetet i agder (Norge).

Videre har hun to bachelorgrader. Den første er en B.Sc i bygningsdesign - utdelt ved Universitetet i Agder og den andre er en B.Sc grad i Business and Information Technology utdelt fra Solent University (Storbritannia).

Ledelse av designprosessen

Sivil byggingsprosjekter

Gjennomføringsmodeller

Innovasjon

BYG217-Prosjektledelse med Lean Construction

Arbeidserfaring

Forskningsassistent

Faglige interesser

Lean Construction

Forskningsmetoder

Annet:

Pedagogikk

Digitalisering

Kreativ skriving

Prosjekter

MEERC - More Efficient and Environmental friendly Road Construction

Utvalgte publikasjoner

Bo Terje Kalsaas, Una Obiose Kriston Nwajei, Christine Bydall, A critical perspective on Integrated Project Delivery (IPD) applied in a Norwegian public hospital project

Vitenskapelige publikasjoner

• Nwajei, Una Obiose Kriston; Kalsaas, Bo Terje (2019). Comparative Analysis of Mega Road Construction Projects in Term of Innovation.
  • Kalsaas, Bo Terje; Nwajei, Una Obiose Kriston (2018). A critical perspective on Integrated Project Delivery (IPD) applied in a Norwegian public hospital project.

Sist endret: 9.05.2019 21:05