Kontor:
G2033 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Vitenskapelige publikasjoner

• Myrann, Turid (2019). Fra natur til nye uttrykk- enkle metoder Eco print- bærekraftig utvikling Styrke tekstilfaget og den estetiske kompetansen både i barnehage og skole.
  • Myrann, Turid (2018). Innføring og utprøving av enkle teknikker innen ECO-print. En forutsigbar og overraskende arbeidsmetode, og resultatet er overraskende og ikke gitt på forhånd.
  • Myrann, Turid (2018). ECO print Natur(blader og blomster) overført til bilder og tekstiler ved hjelp av Eco print..
  • Myrann, Turid (2017). Enkle teknikker innen Eco print.
  • Balovine, Jan Petter; Myrann, Turid (2017). Utprøving av teknikken Eco-print.
  • Myrann, Turid (2017). 2 Tekstilbilder i silketrykk og Eco print.
  • Myrann, Turid (2016). Utprøving av Eco-print teknikken i grunnskolen.I samarbeid med kulturformidler og kunstner Jan Petter Balaovine prøvde vi dette ut i 6 klasse ved Frivoll skole.Denne klassen hadde sin egen skolehage der de dyrket blomster,vekster og grønnsaker. Her var det blader,strå og vekster direkte fra deres egen hage som kunne trekkes inn i prosjektet. Gjennom prosessen kunne hver enkelt elev selv finne frem til sitt bilde av egne former og mønster. Utstilling på skolen i etterkant..
  • Myrann, Turid; Herwell, Ole Kristian (2015). Hverdagens selvfølgelige ting blir til kunst-stunt sammen med studenter og barnehagebarn.

Forskningsgrupper

Sist endret: 2.04.2019 14:04