Torbjørn Bjorvatn

Førsteamanuensis

Kontor:
A168 ( Jon Lilletuns vei 3, Grimstad )

Torbjørn Bjorvatn har en cand.mag-grad i statsvitenskap (mellomfag), russisk (mellomfag) og Sovjet- og Østeuropastudier (semesteremne) fra Universitetet i Oslo og har en master-grad i International Business fra Norges Handelshøyskole i Bergen. I 2018 disputerte han innen faget internasjonal ledelse i 2018 med avhandlingen «Complexity and the international context as antecedents of team performance».

I 2018-2019 var Torbjørn Bjorvatn seniorforsker ved NORCE Samfunn i Kristiansand. For øvrig har han mange års internasjonal erfaring fra programarbeid og prosjektledelse. Han har også arbeidet som selvstendig næringsdrivende og entreprenør.

Med utgangspunkt i Institutt for arbeidsliv og innovasjon ved Handelshøyskolen ved UiA, Campus Grimstad, foreleser han i flere emner innen prosjektledelse.

Torbjørn Bjorvatn er kontaktperson ved Universitetet i Agder for "Prosjekt Norge", en interesseorganisasjon for prosjektforskere og den prosjektorienterte industrien i Norge.

Faglige interesser

Kunnskapsledelse.

Prosjektledelse.

Internasjonalt økonomisk samarbeid.

Regional utvikling.

Prosjekter

Torbjørn Bjorvatn is a member of the research group on Project Research at the University of Agder.

Vitenskapelige publikasjoner

• Bjorvatn, Torbjørn (2018). Betydningen av kultur i internasjonalt næringsliv.
  • Bjorvatn, Torbjørn (2016). The building blocks of political risk research - Towards a theoretical framework.
  • Bjorvatn, Torbjørn (2016). "The costs of doing business abroad" and their effects on intra-firm processes: A dynamic, multi-level conceptual framework..
  • Bjorvatn, Torbjørn (2016). Effective knowledge transfer within globally dispersed project teams.

Ekspertområder

Sist endret: 16.05.2019 08:05