Torbjørn Hekneby

PhD Change Management

Kontor:
9I157 ( Universitetsveien 19, Kristiansand )
Kontortid:
onsdag til fredag

Torbjørn Hekneby har over 20 års erfaring med endringsledelse og organisasjonsutvikling i privat og offentlig sektor.

For tiden er Hekneby Ph.d.-stipendiat i internasjonal endringsledelse ved Universitetet i Agder. Han har hovedfag idrett, har gjennomført Hærens Krigsskole og etablerte leder selskapet Storform i 2006. Hekneby har tidligere jobbet med etikk og antidoping i Norges idrettsforbund og for Den Norske olympiske komité. Han har også vært coach for herrelandslaget i fotball og vært tilknyttet herrelandslaget i håndball både som coach og verdiansvarlig.

Hekneby er en av forfatterne bak boken ”Fra ord til handling – om prestasjonsutvikling i praksis” (Hekneby m. fl. 2007). Parallelt med sitt doktorprogram underviser Hekneby på Executive MBA programmet ved Handelshøyskolen i Kristiansand.

Vitenskapelige publikasjoner

Sist endret: 28.09.2021 15:09