0
Hopp til hovedinnhold

Theodor Andreas Aas Henriksen

Seniorrådgiver

Leder av UiA CoLAB - Senter for entreprenørskap og sosial innovasjon

 
Kontor:
13118 ( Universitetsveien 13, Kristiansand )

Theodor er utdannet med mastergrad i tjenestedesign fra Arkitektur og designhøgskolen i Oslo, samt Politecnico di Milano hvor han studerte Business Innovation. Før Theodor startet i sin stilling som leder for CoLAB, jobbet han som senior tjenestedesigner og faggruppeleder for tjenestedesign i et av Norges største konsulentselskap. 

Theodor har hatt prosjekter for Telenor, Hydro, og Oslo Universitetssykehus. Prosjektene har spent fra ID-håndtering av abonnenter, til bruk av mixed reality i behandling av kreftpasienter i prosjektet kalt HoloCare. Theodor bidro i konseptvalgsutredningen av prosjektet "Én innbygger, én journal" for i Direktoratet for eHelse våren 2018. 

Theodor har også omfattende erfaring med opplæring av ulike fagmiljø i tjenestedesign, Design Thinking og visualisering. Han har også vært emneansvarlig for 1. året Bachelor i tjenestedesign ved Høgskolen Kristiania. I perioden mars 2018 til mi 2019 var Theodor også FoUI-rådgiver for Institutt for Informasjonssystemer ved Høgskolen i Sørøst Norge. 

Theodor begynte som leder for CoLAB i juni 2019. 

Faglige interesser

  • Tjenestedesign
  • Design Thinking
  • Designmetoder
  • Kvantitativ metode

Sist endret: 19.12.2019 08:12