Susanne Aune Solaas

Tilknyttet UiA

Susanne Aune Solaas er vitenskapelig assistent ved Fakultet for helse- og idrettsvitenskap og Senter for e-helse. Prosjektmedarbeider ved senteret og fakultetet, samt administrativ støtte ved Senter for e-helse.

Susanne har en mastergrad i Folkehelsevitenskap (2021) fra Universitetet i Agder, med tematikken «Associations between physical activity, sedentary time, participation in organized activities, social support, sleep problems and mental distress among adults in Southern Norway”. I tillegg har hun bachelor i Ernæring og årsenhet i Personlig trener fra Høyskolen Kristiania.

Vitenskapelige publikasjoner

• Stea, Tonje Holte; Solaas, Susanne Aune; Kleppang, Annette Løvheim (2022). Association between physical activity, sedentary time, participation in organized activities, social support, sleep problems and mental distress among adults in Southern Norway: a cross-sectional study among 28,047 adults from the general population. BMC Public Health. ISSN: 1471-2458. 22doi:10.1186/s12889-022-12769-x.

Sist endret: 4.08.2022 13:08