Stine Rye Bårdsen

Kontor:
9I270 ( Universitetsveien 19, Kristiansand )

Stine Rye Bårdsen er universitetslektor ved Institutt for økonomi på Handelshøyskolen ved Universitetet i Agder. Hun har graden Cand. Agric. i økonomi og ressursforvaltning fra Norges miljø- og bioviteskapelige universitet (tidligere Norges Landbrukshøgskole). Hun har også praktisk-pedagogisk utdanning i økonomiske fag fra Universitetet i Agder.

Bårdsens forskningsinteresser fokuserer på feltene økonomisk styring, kulturledelse og reiseliv. Hun har undervisningserfaring i fagene opplevelsesøkonomi, Revenue Management, og økonomisk styring, og er Handelshøyskolens kontaktperson i Vest-Agder Fylkeskommunes traineeprogram for reiseliv.

Bårdsen er studieprogramleder for tre av Handelshøyskolens bachelorprogram; økonomi og administrasjon, reiselivsledelse, og markedsføring og ledelse. Hun har de senere årene veiledet nærmere 100 bacheloroppgaver innen reiselivsledelse og rundt 10 masteroppgaver i økonomisk styring.

Bårdsen underviser for tiden i:

• Revenue Management
  • Veiledning av bacheloroppgaver i reiselivsledelse
  • Veiledning av masteroppgaver i økonomi og administrasjon

Prosjekter

Vitenskapelige publikasjoner

• Bårdsen, Stine Rye (2018). De som eier festen.
  • Bårdsen, Stine Rye (2018). Reiseliv - en vekstnæring.
  • Bårdsen, Stine Rye (2017). The Sharing Economy - Friend or Foe?.
  • Bårdsen, Stine Rye (2017). Festivaløkonomi: – Den som vil bli knallrik, velger gjerne en annen bransje.
  • Bårdsen, Stine Rye (2017). Festivaløkonomi..
  • Bårdsen, Stine Rye (2017). I Palmesus og dus..
  • Bårdsen, Stine Rye (2015). Festivaler fra et økonomistyringsperspektiv.
  • Bårdsen, Stine Rye (2015). Litteraturfestival med helårsdrift. Noen tanker fra en økonom.
  • Bårdsen, Stine Rye (2015). Implementering av revenue management i små og mellomstore bedrifter - prentasjon av funnene i masteroppgave.
  • Bårdsen, Stine Rye (2015). Working title: Festival sponsors: Passive benefactors or more active partners?.

Sist endret: 12.11.2018 10:11