Stine Øyna

Kontor:
9I257 ( Universitetsveien 19, Kristiansand )

Utdannet Siviløkonom fra Univeristet i Agder, med hovedprofil i Internasjonal strategi og ledelse, og Økonomisk styring som støtteprofil. Utvekslet til College of Management i Tel Aviv, Israel. Erfaring fra Sørlandets Europakontor (avdeling Brussel), og Forskningsadministrativ avdeling (UiA) gjennom Trainee Sør. Akademisk disiplin er (internasjonalt) entreprenørskap.

Deltar i organiseringen av Handelshøyskolens frokostseminar.

Faglige interesser

Hovedfelt er (internasjonalt) entreprenørskap, med spesielt fokus på tidlig internasjonalisering (International New Ventures/Born globals), og kvinner i entreprenørksap. Underviser i ORG207, Entreprenørskap og Innovasjon.

Prosjekter

Forskningsgruppe for strategi, innovasjon og entreprenørskap

Vitenskapelige publikasjoner

• Øyna, Stine (2017). International New Ventures: Development beyond inception.
  • Øyna, Stine (2017). En prat om hvorfor det er så få damer som er akademikere og entreprenører.
  • Øyna, Stine; Alon, Ilan (2016). A systametic literature review of the Born Global and International New Venture literature.
  • Øyna, Stine (2016). International New Ventures and Born globals - strategies for growth and survival.
  • Øyna, Stine; Almor, Tamar; Tarba, Shlomo; Ahammad, Mohammad (2015). Growing up is hard to do: Maturing born global companies in a high-tech environment.

Ekspertområder

Sist endret: 24.10.2018 10:10