0
Hopp til hovedinnhold

Silje Holteberg

Rådgiver

Karriereveileder/ koordinator, UiA Karriere

 
Kontor:
D3058 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Som karriereveileder brenner jeg for å motivere og hjelpe studenter til å få økt selvinnsikt ved å bli bevisst sin kompetanse, finne sitt utviklingspotensiale, se jobbmuligheter og jobbe systematisk for å nå målene sine.

Jeg har 15 års erfaring fra universitets- og høyskolesektoren, hvor jeg har vært så heldig å få jobbe med ulike typer studenter i overgangen mellom studier og arbeidsliv. I mitt arbeid prioriterer jeg alltid relasjonsutviklende arbeid, fordi jeg ser at de beste resultatene kommer i samarbeid med andre. Som karriereveileder er jeg også opptatt av at studentene skal bygge og utvikle egne nettverk gjennom studietiden.  

Har kommunikasjonsfaglig bakgrunn (bachelor i markedskommunikasjon) og fullførte i 2018 Master of Management med fokus på organisasjonspsykologi og tema som selvutvikling, motivasjon, rådgivning og prestasjonsteam. 

Faglig interesseområder: karriereveiledning, positiv psykologi, growth mindset, motivasjons- og mestringsteori, markedsføring, kommunikasjon, digital markedsføring, prestasjonsteam, erfaringslæring, organisasjonsutvikling. 

Undervisning

Holder ulike karrierekurs, noen eksempler: 

  • Unik: Bli bevisst din kompetanse og finn dine muligheter 
  • Skill deg ut i søknadsbunken (CV- og søknadskurs)
  • Kom i gang med LinkedIn (10 tips til en god profil og nettverksbygging) 
  • Jobbintervjuet: alt du må vite (men ikke tør å spørre om)
  • Growth mindset: hvordan kan tankemønsteret være avgjørende for resultatene du oppnår?
  • Første dag på jobben

Sist endret: 9.01.2019 10:01

Send studiet på mail