Samuel Anokye Nyarko

Ph.d.-kandidat

Kontor:
9I291 ( Universitetsveien 19, Kristiansand )

Vitenskapelige publikasjoner

• Hudon, Marek; Nyarko, Samuel Anokye; Szafarz, Ariane (2019). Donated equity, Subsidized loans, and the Governance of Social Enterprises.
  • Djan, Kwame Ohene; Nyarko, Samuel Anokye; Mersland, Roy; Beisland, Leif Atle; Nakato, Linda (2019). The Impact of International Ownership on the Performance of Social Enterprises: A Global Survey of Microfinance Shareholder Firms.
  • Mersland, Roy; Nyarko, Samuel Anokye; Sirisena, Amila Buddhika (2019). A Hybrid Approach to International Market Selection: The Case of Impact Investing Organizations.
  • Nyarko, Samuel Anokye (2018). Gender Inequality and Lending to Women: The Moderating Effect of Internationalization.
  • Mersland, Roy; Nyarko, Samuel Anokye; Sirisena, Amila Buddhika (2018). A Hybrid Approach to International Market Selection: The Case of European Impact Investing Organizations.
  • Beisland, Leif Atle; Mersland, Roy; Nyarko, Samuel Anokye; Nakato, Linda; Ohene Djan, Kwame (2018). The Impact of International Ownership on the Performance of Microfinance Institutions: A Global Survey.
  • Nyarko, Samuel Anokye; Mersland, Roy; Szafarz, Ariane (2018). Mission Drift in Social Enterprises: Do Microfinance Organizations Walk the Talk?.

Sist endret: 7.08.2019 20:08