Saishashank Balaji

Stipendiat

Kontor:
D3062 ( Jon Lilletuns vei 9, Grimstad )

Shashank er doktorgradsstipendiat ved University of Agders fakultet for ingeniørvitenskap, hvor han jobber med å utvikle bærbare haptiske enheter og AI -applikasjoner for å hjelpe barn med autisme til å forbedre sensorisk integrasjon og situasjonsbevissthet.

Shashanks forskning er mangefasettert og inkluderer roboter, haptikk, AI, helseinformatikk og mobile helsesystemer. Han utvikler prediksjonssystemer for problematferd ved autisme ved hjelp av biomarkører som puls, pulsvariabilitet og elektrodermal aktivitet. Han bruker vibrotaktile og termiske tilbakemeldinger for å forbedre sensorisk integrasjon og situasjonsbevissthet.

Forskningen er finansiert av TRCM og i samarbeid med Center for eHealth, i4Helse og Sørlandet Sykehus (SSHF).

Sist endret: 20.10.2021 19:10